Incendiul de la Crevedia: Un pacient cu arsuri internat la Spitalul Floreasca a murit luni dimineaţa

Un pacient cu arsuri care era internat cu arsuri pe 95% din suprafaţa corpului în urma incendiului de la Crevedia a murit luni dimineaţa, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

1182 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Crevedia: Un pacient cu arsuri internat la Spitalul Floreasca a murit luni dimineaţa

Incendiul de la Crevedia: Un pacient cu arsuri internat la Spitalul Floreasca a murit luni dimineaţa

„În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafaţa corporală”, a transmis ministerul.

Reprezentanţii instituţiei au adresat condoleanţe familiei.

Duminică, Ministerul de Interne a anunţat că în urma exploziei de la staţia GPL din Crevedia au fost 58 de victime.

În total, patru oameni au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
murit,
crevedia,
pacient

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici