Închiderea restaurantelor şi barurilor din Bacău, anulată de instanţă. Decizia nu e definitivă

  • Tribunalul Bacău a anulat decizia CJSU de închidere a localurilor.
  • Judecătorii le cer autorităţilor să ia măsuri graduale în HoReCa, nu închiderea completă a activităţii.
  • 22 de antreprenori din Bacău au contestat decizia suspendării activităţii restaurantelor şi cafenelelor.
1044 afișări
Imaginea articolului Închiderea restaurantelor şi barurilor din Bacău, anulată de instanţă. Decizia nu e definitivă

Tribunalul Bacău a anulat decizia închiderii restaurantelor la interior şi cere autorităţilor locale să ia măsuri treptate în industria HoReCa. 

Judecătorii le-au dat dreptate celor 22 de antreprenori din Bacău care au contestat în instanţa decizia luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Chiar dacă decizia nu e definitivă, poate crea un precedent printre instanţele din ţară. 

În prezent, restaurantele, barurile şi cafenelele pot funcţiona şi la interior, la capacitate redusă, doar acolo unde rata de infectare este mai mică de trei la mia de locuitori.

Şi în Bucureşti, toate localurile sunt închise din 20 octombrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici