Incident GRAV în Capitală: Tânăr de 17 ani, stropit cu lipici de mai multe persoane care au vrut să-i dea foc

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Capitală a fost stropit de mai multe persoane cu substanţă adezivă, după care au încercat să-l incendieze. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, iar anchetatorii încearcă să identifice agresorii.

2088 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV în Capitală: Tânăr de 17 ani, stropit cu lipici de mai multe persoane care au vrut să-i dea foc

Incident GRAV în Capitală: Tânăr de 17 ani, stropit cu lipici de mai multe persoane care au vrut să-i dea foc

„În această dimineaţă, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată că un tânăr de 17 ani a fost victima unei agresiuni, persoane necunoscute stropindu-l cu o substanţă adezivă, după care au încercat să-l incendieze. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, pentru a fi stabilit ce s-a întâmplat cu exactitate, dar şi pentru a identifica agresorii.

În prezent, mai multe persoane sunt audiate, arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici