Video Incident grav în Mehedinţi: O barcă în care erau 20 de copii s-a răsturnat pe Dunăre

O barcă în care erau 20 de copii s-a răsturnat pe Dunăre, la o competiţie sportivă în Orşova.

5646 afișări

Potrivit ISU Mehedinţi, pe timpul unei competiţii sportive organizate duminică în oraşul Orşova, pe Dunăre, o barcă în care erau 20 de copii sportivi s-a răsturnat.

„Două echipaje de pompieri şi poliţiştii de frontieră, cu două ambarcaţiuni, au intervenit de urgenţă pentru salvarea acestora, toţi copiii fiind scoşi la mal în siguranţă. Un singur copil, în vârsta de 14 ani, a suferit un atac de panică şi a primit ingrijiri medicale de la paramedicii SMURD”, arată ISU Mehedinţi.

 

 

 

 

Taguri:
competiţie,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici