Incident în zona Pieţei Unirii din Bucureşti: Un bărbat a fost înjunghiat în umăr cu un briceag

Un bărbat a fost înjunghiat în umăr cu un briceag, vineri seară, de către un vecin, în urma unui conflict, victima fiind transportată la spital, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei, care au precizat că incidentul a avut loc în zona Pieţei Unirii.

1565 afișări
Imaginea articolului Incident în zona Pieţei Unirii din Bucureşti: Un bărbat a fost înjunghiat în umăr cu un briceag

Incident în zona Pieţei Unirii din Bucureşti: Bărbat înjunghiat în umăr cu un briceag de un vecin

Incidentul a avut loc în jurul orei 19.10.

Potrivit surselor citate, cei doi bărbaţi, care sunt vecini, se aflau cu soţiile lor în zona Pieţei Unirii din Capitală, iar la un moment dat aceştia au început să se certe, unul dintre ei scoţând un briceag şi rănindu-l la umăr pe celălalt.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în timp ce agresorul este căutat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici