Incident ŞOCANT în Timiş: Un tânăr de 29 de ani a fost ucis de socru chiar în faţa poliţiştilor

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost omorât, vineri, în localitatea Biled din judeţul Timiş, de socru, după ce a fost lovit cu mai multe lovituri de cuţit în faţa poliţiştilor veniţi să aplaneze conflictul izbucnit între cei doi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

34684 afișări
Imaginea articolului Incident ŞOCANT în Timiş: Un tânăr de 29 de ani a fost ucis de socru chiar în faţa poliţiştilor

Incident ŞOCANT în Timiş: Tânăr de 29 de ania fost ucis de socru cu mai multe lovituri de cuţit, chiar în faţa poliţiştilor

Crima a avut loc, vineri, în localitatea Biled, din judeţul Timiş.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, între un tânăr de 29 de ani şi socrul său a izbucnit un conflict, în curtea celui din urmă.

La un moment dat, vecinii au sunat la 112, iar un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru a aplana conflictul.

Însă, socrul, nervos, a scos un cuţit şi de faţă cu oamenii legii l-a înjunghiat de mai multe ori pe tânăr, care a murit în scurt timp.

Bărbatul care l-a omorât pe tânăr are 60 de ani şi a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici