Îndemn la sprijin în pandemie. Sebastian Moise, preşedintele PMP Bucureşti: „Să facem bine atunci când avem posibilitatea”

  • Sebastian Moise, preşedinte PMP Bucureşti, îi îndeamnă pe români să ofere sprijin celor care au nevoie în perioada pandemiei.
  • Acesta s-a „alăturat Institutului de Boli Infecţioase “Matei Balş”, cu produse de igienă şi apă plată”.
  • Prin gestul său oferă un exemplu de solidaritate şi spune că „gesturile mici fac întotdeauna diferenţa, iar solidaritatea, mai ales în momente de cumpănă, e o reală gură de aer”.
370 afișări
Imaginea articolului Îndemn la sprijin în pandemie. Sebastian Moise, preşedintele PMP Bucureşti: „Să facem bine atunci când avem posibilitatea”

Sursa foto: Facebook

Sebastian Moise a venit în ajutorul Institutului de Boli Infecţioase “Matei Balş” prin donarea de produse de igienă şi apă plată. „Nevoile şi lipsurile există şi, nu de puţine ori, stă şi în puterea noastră să facem ca realitatea să fie poate mai blândă. Cred foarte tare în puterea faptelor bune şi a ajutorului oferit necondiţionat şi am încercat mereu să fiu şi eu acolo unde e nevoie. M-am implicat întotdeauna în astfel de cauze şi voi încerca şi în continuare să fiu un sprijin pentru cei aflaţi în nevoie, ori de câte ori voi putea să o fac”.

Acesta apreciază efortul cadrelor medicale din pandemia COVID-19 şi le este recunoscător: Pentru această acţiune am fost în legătură cu doamna doctor Irina Balea şi cu domnul Director Medical doctor Adrian Marinescu, cărora le mulţumesc, iar în faţa lor şi a întregului corp medical mă înclin pentru tot efortul depus, toată munca neobosită şi dedicarea deplină în lupta cu pandemia şi nu numai. Le port un profund respect, căci ei reprezintă un pilon esenţial în societatea noastră”.

Cu această ocazie, Sebastian Moise a postat pe pagina sa de Facebook un îndemn către toţi românii, să fie solidari şi să ofere sprijinul lor în pandemie, dacă au posibilitatea. 

„Haideţi să facem bine atunci când avem posibilitatea, căci gesturile mici fac întotdeauna diferenţa”, a precizat Sebastian Moise pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici