Indicatoare greşite pe străzile din Sectorul 2. Reprezentanţii Primăriei le caută pentru a le schimba

  • Mai multe indicatoare din Sectorul 2 al Capitalei au numele redactate greşit.
  • Este vorba despre numele unor compozitori celebri care au fost scrise greşit.
  • Recent, greşeala a fost descoperită şi reprezentanţii Primăriei le caută pentru a le schimba.
969 afișări
Imaginea articolului Indicatoare greşite pe străzile din Sectorul 2. Reprezentanţii Primăriei le caută pentru a le schimba

Pe indicatoarele stradale erau scrise greşit numele compozitorilor Serghei Vasilievici Rahmaninov şi Ludwig van Beethoven. Dacă Rahmaninov s-a transformat în Rahmaniniov, Ludwig a devenit Ludwing.

Un astfel de indicator a fost dat jos de pe stâlp, chiar de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

„Până nu pui mâna să faci singur ce trebuie, nu se rezolvă. Am mai găsit unul din deja faimoasele indicatoare eronate. Jos cu el. Îl vom înlocui cu unul corect tot azi”, a anunţat primarul Radu Mihaiu pe Facebook.

Reprezentanţii Primăriei vor continua să caute indicatoare cu nume scrise greşit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici