Informaţii privind abonaţii, şi la Cosmote, Zapp, RCS&RD şi Atlas Telecom

Registrul abonaţilor şi serviciul de informaţii privind abonaţii a devenit accesibil şi pentru clienţii Cosmote, Zapp, RCS&RDS şi Atlas Telecom, ca urmare a noilor acorduri de interconectare dintre InfoClick şi operatori, a anunţat, joi, furnizorul serviciului abonaţilor de telefonie 118800.

1677 afișări
Imaginea articolului Informaţii privind abonaţii, şi la Cosmote, Zapp, RCS&RD şi Atlas Telecom

Informaţii privind abonaţii, şi la Cosmote, Zapp, RCS&RD şi Atlas Telecom (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Practic, peste 8 milioane de noi utilizatori pot acum accesa 118 800 ca urmare a noilor acorduri de interconectare. Numărul este apelabil şi din reţelele Vodafone, Orange, Romtelecom şi UPC", se arată într-un comunicat al Infoclick remis MEDIAFAX.

Prin urmare, numărul 118 800 poate fi apelat de oriunde şi la orice oră direct de pe telefonul mobil sau fix, din principalele reţele cu cel puţin 10.000 de utilizatori fiecare.

La finele lunii octombrie 2009, InfoClick, în asociere cu Newsphone Hellas (Grecia), a lansat registrul abonaţilor şi serviciul de informaţii privind abonaţii, disponibile non-stop, prin apelarea numărului naţional scurt 118800.

Registrul abonaţilor cuprinde cea mai extinsă bază de date din România, incluzând detaliile de contact ale utilizatorilor privaţi şi ale companiilor (inclusiv utilizatorii de cartele preplătite), care acceptă acest lucru.

Detaliile de contact ale abonaţilor includ numere de telefon din reţeaua naţională fixă sau mobilă, numere de fax şi alte date de identificare precum adresa poştală.

Infoclick a fost înfiinţată în 2008 cu scopul de a activa pe piaţa de informaţii telefonice privind abonaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici