Infotrafic: Ceaţă pe mai multe drumuri naţionale. Cel mai greu se circulă pe DN 15, DN 65 şi DN 7

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată, marţi seară, din cauza ceţii, cele mai mari probleme fiind, din acest punct de vedere, pe DN 15 (E 60) între Luduş şi Ogra (judeţul Mureş), DN 65 Craiova - Piteşti şi DN 7, între Vinţu de Jos (Alba) şi Deva (Hunedoara), potrivit Infotrafic.

345 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Ceaţă pe mai multe drumuri naţionale. Cel mai greu se circulă pe DN 15, DN 65 şi DN 7

Infotrafic: Ceaţă pe mai multe drumuri naţionale. Cel mai greu se circulă pe DN 15, DN 65 şi DN 7

Cel mai greu se circulă pe DN 15 (E60), între Luduş şi Ogra (judeţul Mureş), unde ceaţa reduce vizibilitatea sub 20 de metri, precizează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

De asemenea, în judeţul Dolj, pe DN 65 Craiova - Piteşti, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri, iar în judeţul Hunedoara se circulă cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe DN 7, între Vinţu de Jos şi Deva.

Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită, să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor concrete de drum şi trafic, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor pe suprafeţele carosabile alunecoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici