COD GALBEN DE NINSORI. Harta judeţelor afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o atenţionare cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori, valabilă de miercuri de la ora 02:00 până joi la ora 20:00 în mai multe judeţe din ţară.

11131 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN DE NINSORI. Harta judeţelor afectate

COD GALBEN DE NINSORI. Harta judeţelor afectate (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în Dobrogea, în sudul şi estul Munteniei şi în sudul Moldovei vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale ce vor depăşi 60 - 70 de kilometri pe oră.

În aceste zone va ninge, cu precădere începând de miercuri după-amiază, iar în judeţele Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi va fi viscol, vizibilitatea fiind redusă.

În următoarele zile vremea va fi în răcire în toate zonele, devenind geroasă în cursul nopţilor şi dimineţilor în estul şi în centrul ţării, a precizat ANM.

Avertizarea cod galben a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Vaslui, Galaţi, Vrancea, Tulcea, Constanţa, Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici