Infotrafic: Ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Suceava şi Iaşi

Traficul rutier se desfăşoară, vineri seară, în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Suceava şi Iaşi, în unele zone vizibilitatea fiind mai mică de 100 de metri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

88 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Suceava şi Iaşi

Infotrafic: Ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Suceava şi Iaşi (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, pe DN17 Suceava - Gura Humorului, DN17A şi DN2H în zona Rădăuţi şi pe DN28A şi DN2 în zona Moţca, vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 100 de metri.

Poliţia rutieră recomandă şoferilor să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să facă depăşiri doar dacă sunt siguri că nu există vreun pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici