Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul ţării

Autorităţile anunţă că luni dimineaţa circulaţia auto se desfăşoară normal pe majoritatea şoselelor importante din România. Probleme sunt doar pe câteva sectoare de drum din judeţele Gorj şi Vâlcea unde se desfăşoară lucrări.

86 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul ţării

Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul ţării

Centrul Infotrafic anunţă că luni dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condiţiilor meteorologice.

La nivelul ţării, inclusiv pe arterele rutiere principale, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Totuşi, sunt câteva lucrări care afectează circulaţia maşinilor în judeţele Gorj şi Vâlcea.

Potrivit autorităţilor „în judeţul Gorj, pe DN 66, între kilometri 94 şi 121, la Bumbeşti-Jiu, de luni până vineri, între orele 07:00 - 17:00, circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de câte 20 minute, dirijată de piloţi de trafic”.

În Vâlcea „pe DN 7A, km. 29 - 32, loc. Voineasa, între orele 08:00 - 16:00, traficul se desfăşoară tot în reprize de câte 20 minute de închidere/deschidere, dirijat de piloţi de circulaţie”.

De asemenea „pe DN 67, km. 137 - 138, loc. Milostea, între orele 08:00 - 16:00 circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
lucrări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici