Înregistrările cu procurori de la DNA Oradea. Plângere adresată Secţiei de anchetă a magistraţilor

Procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea a făcut o plângere penală la Secţia de investigare a magistraţilor din Parchetul General prin care cere să fie identificată persoana care a făcut înregistrările realizate în cadrul DNA Oradea şi în care se vorbeşte de "liniştirea" judecătorilor.

759 afișări
Imaginea articolului Înregistrările cu procurori de la DNA Oradea. Plângere adresată Secţiei de anchetă a magistraţilor

Înregistrările cu procurori de la DNA Oradea. Plângere adresată Secţiei de anchetă a magistraţilor

Procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea a declarat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că a făcut o plângere penală la Secţia de investigare a magistraţilor din Parchetul General prin care cere să fie identificată persoana care a făcut înregistrările realizate în cadrul DNA Oradea şi în care se vorbeşte de "liniştirea" judecătorilor.

"Am anunţat încă de atunci că voi depune o sesizare la Parchetul General, nu împotriva unei persoane, ci pentru a afla cine a făcut acea înregistrare. Nu este împotriva unei persoane anume", a precizat, pentru MEDIAFAX, procurorul.

Şi judecătorul Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea a solicitat conducerii DNA să clarifice public dacă procurorii de la Oradea au dat curs sau nu planului de a băga frica în judecători făcându-le dosare penale, date fiind declaraţiile procurorilor Ciprian Man şi Cristi Ardelean.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis şi un dosar penal având ca obiect conţinutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în urma denunţului unui ONG, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză. Mai mulţi procurori de la Oradea au fost audiaţi în acest dosar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici