Înscrisuri ilegale pe mai multe lăcaşuri de cult şi monumente din Capitală. Suspectul, reţinut

Bărbatul bănuit că a făcut înscrisuri ilegale, în noaptea de marţi spre miercuri, pe lăcaşuri de cult şi monumente din Sectoarele 1 şi 3 ale Capitalei a fost depistat şi reţinut de poliţişti.

169 afișări
Imaginea articolului Înscrisuri ilegale pe mai multe lăcaşuri de cult şi monumente din Capitală. Suspectul, reţinut

Înscrisuri ilegale pe mai multe lăcaşuri de cult şi monumente din Capitală. Suspectul, reţinut

Poliţia Capitalei anunţă că, în urma cercetărilor, a fost depistat bărbatul bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind dus la audieri. Conform poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de profanarea lăcaşurilor sau obiectelor de cult şi distrugere.

Poliţiştii anunţau miercuri că în noaptea de marţi spre miercuri au apărut înscrieri pe pereţii mai multor lăcaşuri de cult şi monumente, situate în Sectoarele 1 şi 3 ale Capitalei, unele dintre acestea fiind clasate ca monumente istorice.

În urma cercetărilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, fiind efectuate demersuri pentru depistarea acesteia şi luarea măsurilor legale ce se impun, transmitea miercuri Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici