Scenariul de funcţionare al şcolilor din Bucureşti. Inspectoratul Şcolar cere convocarea Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

  • ISMB cere Prefectului să convoace luni Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă hotărî scenariul de funcţionare al unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile.
  • ISMB anunţă că rata de incidenţă la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la mia de locuitori.
541 afișări
Imaginea articolului Scenariul de funcţionare al şcolilor din Bucureşti. Inspectoratul Şcolar cere convocarea Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

„În urma discuţiilor cu reprezentanţii DSPMB, la data de 30 octombrie 2020, rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la 1000 de locuitori. Având in vedere situaţia epidemiologică actuală, ISMB a propus Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, luni 02 noiembrie 2020”, anunţă Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Sursa citată aminteşte că în temeiul Ordinului comun MEC-MS nr. 5487/1494/31.08.2020 si în funcţie de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va hotărî scenariul de funcţionare al unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a introdus pe 19 octombrie mai multe restricţii, printre care şi trecerea unităţilor de învăţământ la Scenariul rosu, respectiv cursuri exclusiv online în toate unităţile de învăţământ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici