Instanţa a respins cererea de eliberare a lui Dan Voiculescu. Acesta poate face o nouă cerere în mai

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins, marţi, contestaţia lui Dan Voiculescu la decizia Judecătoriei Sectorului 5 care a decis ca fostul senator să nu fie pus în libertate. Termenul de reiterare a cererii a fost scurtat cu patru luni. Decizia este definitivă.

1611 afișări
Imaginea articolului Instanţa a respins cererea de eliberare a lui Dan Voiculescu. Acesta poate face o nouă cerere în mai

Instanţa a respins cererea de eliberare a lui Dan Voiculescu. Acesta poate face o nouă cerere în mai (Imagine: Liviu Adascalitei / Mediafax Arhiva Foto)

Cererea de eliberare făcută de fostul senator Dan Voiculescu a fost respinsă pe 13 decembrie de Judecătoria Sectorului 5, această instanţă dispunând ca fostul senator să poată face o nouă cerere în septembrie 2017. Decizia Judecătoriei Sectorului 5 a fost contestată la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii au decis ca Dan Voiculescu să rămână în penitenciar însă au mişcorat termenul de reiterare a cererii, având posibilitatea de a face o nouă solicitare de eliberare condiţionată în luna mai.

Dan Voiculescu este încarcerat din august 2014 la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici