Instanţa Supremă a respins contestaţiile fostului trezorier PSD Mircea Drăghici. Decizia este definitivă

  • Instanţa Supremă a respins, miercuri, definitiv, contestaţiile formulate de fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici,
  • Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA
  • Fostul trezorier şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil
847 afișări
Imaginea articolului Instanţa Supremă a respins contestaţiile fostului trezorier PSD Mircea Drăghici. Decizia este definitivă

Instanţa Supremă a respins contestaţiile lui Mircea Drăghici

Potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, contestaţiile formulate de Mircea Drăghici şi PSD au fost respinse ca nefondate.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpatul Drăghici Mircea Gheorghe şi persoana vătămată Partidul Social Democrat împotriva încheierii nr.315 din data de 13 septembrie 2019, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală (...). Obligă contestatorii la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în decizie.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

Fostul trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.

Potrivit DNA, formaţiunea politică a ales ca, în urma propriilor analize, să îşi exprime poziţia procesuală, cu privire la constituirea de parte civilă, până la începerea cercetării judecătoreşti în cauză.

În luna septembrie 2019, instanţa supremă a dispus începerea judecării pe fond în acest dosar.

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a anunţat că va demisiona din partid, lucru pe care l-a comunicat lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. Acesta a precizat că vrea să continue ca deputat neafiliat.

Mircea Drăghici este la al treilea mandat de deputat de Argeş, ales pe listele PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici