Instructor auto prins băut la volan de poliţiştii din Constanţa, în timpul unui examen. Ce alcoolemie avea

Un instructor auto a fost prins marţi băut la volan de poliţiştii din Constanţa, în timpul unui examen. Avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

1021 afișări
Imaginea articolului Instructor auto prins băut la volan de poliţiştii din Constanţa, în timpul unui examen. Ce alcoolemie avea

Instructor auto prins băut la volan de poliţiştii din Constanţa, în timpul unui examen. Ce alcoolemie avea

Poliţiştii Biroului Rutier Constanţa au prins un bărbat care conducea o maşină în timp ce era în examinare, fiind băut.

Rezultatul testului a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Instructorul auto a fost prins marţi, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa.

Potrivit unor surse, instructorul conducea o maşină aflată în spatele elevului său, care dădea examen pentru a putea conduce motociclete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici