Întâlnire la MAI pentru găsirea soluţiilor pentru continuarea procesului de restructurare

Şefii de arme din Ministerul Administraţiei şi Internelor s-au întâlnit, marţi după-amiază, pentru a căuta soluţii pentru continuarea procesului de restructurare din sistem, după ce proiectul de lege privind disponibilizările a fost respins, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din minister.

266 afișări
Imaginea articolului Întâlnire la MAI pentru găsirea soluţiilor pentru continuarea procesului de restructurare

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întâlnirea a început în jurul orei 18.00.

Participanţii la întâlnire urmează să facă propuneri privind procesul de restructurare şi să găsească o soluţie pentru continuarea disponibilizărilor, potrivit surselor citate.

Camera Deputaţilor nu a adoptat, marţi, proiectul de lege privind disponibilizările din MAI, fiind înregistrate 150 de voturi "pentru", 132 "împotrivă" şi 8 abţineri. Pentru adoptare ar fi fost necesare 167 de voturi favorabile.

Camera Deputaţilor este for decizional în cazul acestui act normativ. Anterior, proiectul a fost respins de Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici