Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza ceţii

Trei curse interne şi două internaţionale au înregistrat, marţi dimineaţă, întârzeri de până în trei ore pe Aeroportul Otopeni, din cauza ceţii, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihaela Chiril, reprezentantul aeroportului.

35 afișări
Imaginea articolului Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza ceţii

Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza ceţii (Imagine: Petrică Tănase/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentantului Aeroportului Otopeni, Mihaela Chiril, cele două curse internaţionale trebuiau să sosească de la Istanbul şi Chişinău, iar cele trei curse interne sunt de la Suceava, Baia Mare şi Timişoara.

Celelalte curse de pe Aeroportul Otopeni au fost operate conform orarului stabilit, a precizat Mihaela Chiril.

Totodată, reprezentanţii Aeroportului Sibiu au anunţat că o cursă Tarom care trebuia să aterizeze, marţi dimineaţă, de la Bucureşti şi să plece apoi spre Munchen a fost anulată din cauza ceţii.

"Cursa nu va mai fi operată din cauza condiţiilor meteorologice de la Bucureşti şi Sibiu, având în vedere că pe ambele aeroporturi este ceaţă. Pasagerii care trebuiau să plece către Munchen din Sibiu vor fi relocaţi către o cursă Lufthansa", a declarat Iuliana Opriţă, purtător de cuvânt al Aeroportului Sibiu.

Potrivit sursei citate, de pe Aeroportul Sibiu a decolat, marţi dimineaţă, fără probleme, o cursă Carpatair către Timişoara, iar următoarele curse sunt programate pentru orele prânzului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici