Intervenţie de noapte pe Valea Prahovei. Zece copii şi şase adulţi, blocaţi pe un traseu extrem de dificil

Salvamontiştii din Buşteni intervin duminică seara pentru recuperarea unui grup de turişti format din 10 copii şi 6 adulţi, blocat pe un traseu extrem de dificil din Munţii Bucegi.

2779 afișări
Imaginea articolului Intervenţie de noapte pe Valea Prahovei. Zece copii şi şase adulţi, blocaţi pe un traseu extrem de dificil

Intervenţie de noapte pe Valea Prahovei. Zece copii şi şase adulţi, blocaţi pe un traseu extrem de dificil

Turiştii au rămas blocaţi pe traseul Jepii Mari, din Munţii Bucegi, fiind surprinşi de lăsarea întunericului.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că salvamontiştii au fost solicitaţi pentru recuperarea grupului din care fac parte 10 copii şi 6 adulţi. Turiştii au sunat după ajutor, deoarece nu pot coborî pe întuneric.

Haiduc a spus că din primele informaţii rezultă că nimeni nu este rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici