Intervenţii multiple de Revelion ale echipajelor de ambulanţă. Sute de persoane au sunat la 112

Aproape 700 de persoane din Bucureşti şi din Ilfov au avut nevoie de intervenţia ambulanţei în noaptea de Revelion, potrivit informaţiilor furnizate de managerul Serviciului de Ambulanţă, Alis Grasu. Opt persoane au avut de suferit din cauza petardelor.

195 afișări
Imaginea articolului Intervenţii multiple de Revelion ale echipajelor de ambulanţă. Sute de persoane au sunat la 112

Aproape 700 de persoane au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Revelion

În noapte dintre ani, de la ora 19:00 la ora şi până la ora 7:00, echipajele Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov au intervenit pentru 693 de persoane. Dintre acestea, 524 au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben. Potrivit informaţiilor furnizate de managerul Serviciului, Alis Grasu, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza arsurilor.

Medicii au intervenit, de asemenea, pentru 97 de persoane care sufereau de colici abdominale, 58 care acuzau dureri abdominale, iar în opt cazuri au avut loc accidente din cauza petardelor.

De asemenea, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit în cazul a cinci persoane fără adăpost, pe care le-au transportat în centrele specializate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici