Întors în ţară, un bărbat a spus nu izolării pentru a pleca la furat. A dat două spargeri până să fie prins de poliţie

  • Un bărbat din oraşul Carei, judeţul Satu Mare, a fugit din izolare şi a dat două spargeri.
  • A fost prins de poliţişti şi dus în carantină pe cheltuială proprie.
1625 afișări
Imaginea articolului Întors în ţară, un bărbat a spus nu izolării pentru a pleca la furat. A dat două spargeri până să fie prins de poliţie

Poliţiştii bănuiesc un bărbatul de 47 de ani din Carei că a intrat într-o noapte în sediul unei firme prin spargerea unui geam şi a furat mai multe bunuri, prejudiciul total fiind de 1.000 de lei.

De asemenea, acelaşi bărbat este acuzat că a furat bunuri de 88 de lei dintr-o benzinărie, profitând de neatenţia angajaţilor.

Poliţiştii au constatat că bărbatul trebuia să se afle în autoizolare acasă, în perioada 5 – 18 iunie, după ce s-a întors din străinătate.

Acesta a fost amendat cu 1.500 lei şi internat într-un centru de carantină pe cheltuiala proprie.

În ceea ce priveşte cazurile de furt, bărbatul este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici