Într-o biserică din Sibiu oamenii se roagă în fiecare seară pentru cei afectaţi de coronavirus

Credincioşii din Sibiu se roagă în fiecare seară la bisericuţa din curtea Spitalului TBC pentru bolnavii din toată lumea, în special pentru cei afectaţi de coronavirus. Preotul crede că după apariţia noului virus pe continentul asiatic, datoria creştinilor este de a ne ruga unii pentru alţii.

1078 afișări

Preotul Cătălin Dumitrean, care slujeşte la Biserica din curtea Spitalului TBC din Sibiu, i-a chemat pe credincioşi la slujbă, timp de o săptămână. Aici se oficiază Taina Sfântului Maslu, pentru liniştea şi bolnavilor din întreaga lume. Preotul crede că după apariţia noului virus pe continentul asiatic, datoria creştinilor este de a ne ruga unii pentru alţii.

Pentru ca rugăciunea să aibă rezultat rapid, preoţii au adus la Biserica din curtea spitalului TBC Icoana Maicii Domnului care vindecă boli şi necazuri, primită de la Părintele Modest, care a aparţinut Pustnicului Ghervasie din Munţii Neamţului.

Tineri şi bătrâni, oamenii sunt convinşi că doar cei care cred se vor vindeca de orice boală, fie ea infecţie cu coronavirus.

”Ne rugăm pentru cei bolnavi, inclusiv pentru cei de coronavirus. Indiferent de bloală. Categoric îi va afecta (pe cei afectaţi de coronavirusul din China - n.r.)” a spus o credincioasă.

Slujba la biserica din curtea Spitalului TBC din Sibiu începe în fiecare zi la ora 18.00 şi se termină la ora 20.00. După slujbă, oamenii pot vorbi cu preotul, fie pentru sfat, fie pentru spovedanie, într-o încăpere separată lăcaşului de cult, care rămâne deschis pentru cei care încă se roagă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici