Întrebările din chestionarele pentru obţinerea permisului de conducere, postate pe internet

Întrebările care se regăsesc în chestionarele oficiale pentru obţinerea permisului de conducere pot fi consultate, începând de vineri, pe site-ului Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

1832 afișări
Imaginea articolului Întrebările din chestionarele pentru obţinerea permisului de conducere, postate pe internet

Întrebările din chestionarele pentru obţinerea permisului de conducere, postate pe internet (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor pune la dispoziţia publicului întrebările care se regăsesc în chestionarele oficiale pentru obţinerea permisului de conducere, prin intermediul site-ului instituţiei, www.drpciv.ro, secţiunea Servicii on-line.

Încărcarea chestionarelor on line se poate realiza doar după autentificarea vizitatorului pe pagina principală a site-ului, în prezent fiind disponibile chestionare pentru categoriile A şi B, în limba română, urmând ca în perioada imediat următoare să fie introduse întrebări pentru toate categoriile şi în limbile engleză, maghiară, franceză şi germană.

Potrivit sursei citate, prin serviciul on-line se poate simula un examen real pentru obţinerea permisului de conducere, prin generarea automată a unui chestionar alcătuit din fondul general de întrebări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici