Ioana Mihăilă, despre reluarea cursurilor: Şcoala se deschide cu prezenţă, dar măştile vor fi purtate în continuare

Şcolile se vor deschide cu prezenţă fizică, însă măştile vor fi purtate în continuare şi se va menţine distanţarea fizică, spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

1124 afișări
Imaginea articolului Ioana Mihăilă, despre reluarea cursurilor: Şcoala se deschide cu prezenţă, dar măştile vor fi purtate în continuare

Ioana Mihăilă, despre reluarea cursurilor: Şcoala se deschide cu prezenţă, dar măştile vor fi purtate în continuare

Ioana Mihăilă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că deschiderea şcolilor este o asumare la nivel guvernamental a priorităţii învăţământului faţă în faţă.

„După informaţiile pe care le avem acum şi după scenariile care sunt în derulare acum, şcolile se vor deschide şi vor începe cu învăţământ faţă în faţă până la incidenţa de 6 la mie. Urmează să stabilim exact ce vom face în fiecare dintre situaţiile particulare şi anume acolo unde în anumite localităţi se va depăşi această incidenţă de 6 la mine, dar important de menţionat: continuăm să apelăm la mijloacele de prevenţie folosite şi în anul interior, şi anume la purtarea măştii în interiorul şcolii, la menţinerea distanţării fizice, aerisirea permanentă”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

De asemenea, autorităţile vor apela şi la testare, acolo unde este disponibilă, a copiilor simptomatici şi a contacţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici