Ironie de şantier. Premierul a glumit pe seama Autostrăzii A1

„Am vizitat astăzi Şantierul Autostrăzii A1, singura parte nefinalizată încă din cauza celebrelor tuneluri pentru urşi, deşi nu a mai fost văzut vreun urs în zonă de ani de zile…”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

1786 afișări
Imaginea articolului Ironie de şantier. Premierul a glumit pe seama Autostrăzii A1

Ironie de şantier. Premierul a glumit pe seama Autostrăzii A1

Acesta anunţă că, după multe contestaţii, încep lucrările pentru finalizarea celor 9.13 km şi două tuneluri.

„Astfel, calvarul şoferilor nevoiţi să meargă în cozi interminabile va lua sfârşit! Iar toţi românii vor putea circula - fără întrerupere - pe Autostrada A1, de la Nădlac până la Boiţa! Ne respectăm promisiunile făcute! În mai puţin de 2 ani, am lansat lucrări de autostrăzi comparabile cu ceea ce s-a construit până acum în 30 de ani. Îi mulţumesc domnului Sorin Grindeanu pentru tot efortul depus”, adaugă Ciolacu.

Pe şantierul lotului Margina-Holdea de pe autostrada A1, Ciolacu afirma: „Cred că este una dintre cele mai mari ruşini ale României, acest segment de aproape zece kilometri, o întreagă poveste. Dumneavoastră aţi venit mai devreme, aţi văzut vreun urs? În această perioadă, după zece ani de zile, în sfârşit se lucrează la acest tronson, care a creat un calvar pentru toţi şoferii. Pentru că o dată trebuie să coboare de pe autostradă, stau într-un sens giratoriu… staţi cu orele acolo, după aceea trebuie să reintri pe autostradă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
urşi,
a1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici