Iubita bărbatului care a atacat un şofer cu crosa de golf, reţinută

Iubita bărbatului care a atacat un şofer cu crosa de golf a fost reţinută, miercuri seara, ea fiind filmată când loveşte maşina cu piciorul.

3877 afișări
Imaginea articolului Iubita bărbatului care a atacat un şofer cu crosa de golf, reţinută

Sursa foto: Facebook / Sindicatul Europol

Potrivit poliţiştilor, a fost audiată, miercuri, şi persoana care apare în imagini lovind cu piciorul maşina al cărui şofer a fost bătut, iniţial, cu crosa de golf. Pe imagini se vede cum, după ce loveşte maşina cu piciorul, a scos şi un obiect ascuţit, cel mai probabil o macetă.

Femeia de 22 de ani a fost reţinută.

Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În privinţa bărbatului agresor, procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, el fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din Bucureşti. Agresorii, un bărbat şi o femeie, au lovit maşina cu picioarele şi cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacţioneze. Scenele violente au fost filmate de alt şofer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici