Iubita unui şofer prins băut la volan, în Bucureşti, a vrut să îi dea 15.000 de lei poliţistului

  • Iubita unui şofer prins băut la volan, în Bucureşti, a încercat, sâmbătă, să îi ofere poliţistului rutier suma de 10.000 de lei pentru a trece cu vederea fapta.
  • Agentul a sesizat DGA şi femeia a fost prinsă în timp ce îi oferea, a doua oară, 15.000 de euro polistului.
4830 afișări
Imaginea articolului Iubita unui şofer prins băut la volan, în Bucureşti, a vrut să îi dea 15.000 de lei poliţistului

Agentul de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publica al Sectiei 26 Politie - Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucueşti a oprit, sâmbătă dimineaţa, un şofer în trafic, iar acesta era băut. Iubita lui a încercat să îl mituiască pe poliţist, oferindu- 10.000 de lei, arată, sâmbătă, într-un comunicat de presă, Direcţia Generală Anticorupţie.

Poliţistul a denunţat fapta, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 03.40, imediat după ce bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a sustras de la recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Pentru a-l scăpa de răspunderea penală, concubina celui aflat la volan a oferit poliţistului, iniţial, suma de 10.000 de lei. Poliţistul a respins oferta şi a continuat aplicarea măsurilor legale împotriva acestuia. Ca urmare a sesizării, a fost întocmită echipa operativă de prindere în flagrant, alcătuită din procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti anticorupţie ai DGA, astfel încât, în jurul orei 07.00, concubina conducătorului auto a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea, cu titlu de mită, de astă dată, suma de 15.000 de lei, pentru ca politistul să nu-i întocmească concubinului său dosar de cercetare penală”, arată DGA.

Faţă de femeia prinsă în flagrant a fost pusă în mişcare acţiunea penală, iar procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici