Jandarmii, în alertă după ce un pacient a evadat din Spitalul de Psihiatrie. Unde a fost găsit bărbatul

  • Un bărbat de 26 de ani a fugit, miercuri, din Spitalul de Psihiatrie din Sibiu
  • Dispariţia lui a fost sesizată de un angajat care a dat alarma la 112
  • Bolnavul a fost găsit de jandarmi în zona istorică a oraşului
1172 afișări
Imaginea articolului Jandarmii, în alertă după ce un pacient a evadat din Spitalul de Psihiatrie. Unde a fost găsit bărbatul

Pacient evadat din Spitalul de Psihiatrie, găsit de jandarmi în centrul Sibiului

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, un angajat al Spitalului de Psihiatrie a sunat la 112, şi a sesizat Poliţiei că un bărbat în vârstă de 26 de ani a părăsit incinta spitalului.

„În urma apelului au fost alertate toate echipajele de ordine şi siguranţă publică aflate pe raza municipiului Sibiu, care au pornit în căutarea acestuia. La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu persoana apelantă, care le-a comunicat semnalmentele bărbatului şi alte informaţii suplimentare necesare identificării acestuia”, spun jandarmii.

Pacientul a fost găsit după aproximativ 20 de minute de un echipaj de jandarmi în zona istorică a oraşului Sibiu şi dus înapoi la Spitalul de Psihiatrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici