Jandarmul din Sibiu, mort de COVID-19, era coronasceptic şi anti-mască până s-a îmbolnăvit

  • Jandarmul din Sibiu, care a murit la 43 de ani, infectat cu SARS-CoV-2, a fost coronasceptic până când s-a îmbolnăvit.
  • Jandarmul posta pe pagina sa de Facebook mesaje prin care punea la îndoială virusul, însă după ce a ajuns în spital făcea apel la ceilalţi să aibă grijă, că boala este foarte grea.
1718 afișări
Imaginea articolului Jandarmul din Sibiu, mort de COVID-19, era coronasceptic şi anti-mască până s-a îmbolnăvit

Jandarmul din Sibiu, mort de COVID-19, era coronasceptic şi anti-mască până s-a îmbolnăvit

Jandarmul sibian, care a murit miercuri seara infectat cu SARS-CoV-2 nu a crezut în virus până nu s-a îmbolnăvit. El posta pe Facebook mesaje prin care punea la îndoială existenţa COVID-19 şi chiar întreba câţi bani pot fi luaţi pentru ca cineva să afirme că are COVID.

„A naiba treabă, nu are COVID niciunul de la fabricile astea din Sibiu, săraci aţi fost, săraci rămâneţi” sau „Pentru cei cu creierul la ei viaţa merge înainte... pentru restul, mască...” ori „Cât de săraci sunteţi, mă, să luaţi bani să ziceţi că aveţi corona?” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de jandarmul de 43 de ani înainte de a se îmbolnăvi.

Ultimul mesaj de acest fel pe pagina sa de Facebook apare chiar în 20 octombrie, cu 3 zile înainte de a ajunge la spital, deşi se pare că el deja stia că are virusul.

În 23 octombrie, jandarmul a fost internat, prin UPU, pe secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În 25 octombrie, speriat de ceea ce i se întâmplă, jandarmul şi-a făcut selfie de pe patul de spital şi făcea apel la cei care au fost ca el şi nu a crezut, spunând că boala e grea.

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic, încă în luptă cu boala!”, scria jandarmul.

Deşi a primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţia de Boli Infecţioase, evoluţia bărbatului a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii de miercuri, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici