Japonia se luptă cu suicidul. Salvarea vine de la Ministrul Singurătăţii

  • Japonia a numit un Ministru al Singurătăţii din cauza numărul mare de sinucideri
  • În 2020, numărul sinucideri a crescut pentru prima dată în ultimii 11 ani
  • Tetsushi Sakamoto se ocupă şi cu problema demografică din Japonia
3454 afișări
Imaginea articolului Japonia se luptă cu suicidul. Salvarea vine de la Ministrul Singurătăţii

Japonia se luptă cu suicidul. Salvarea vine de la Ministrul Singurătăţii

Situaţia disperată din Japonia a dus la crearea unei noi funcţii. De acum există un Ministru al .. Singurătăţii.
 
În luna octombrie mai multe persoane au murit în Japonia din cauza sinuciderilor decât din cauza pandemiei de când a început aceasta! În încercarea de a opri această situaţie, Tetsushi Sakamoto a fost numit Ministru al Singurătăţii.
 
El va monitoriza politicile cu privire la singurătate şi izolare. Acestea sunt principalele motive care duc la suicid. Iar cele mai multe cazuri sunt printre femei. Numărul de cazuri a crescut cu 70% faţă de 2019.
 
MICHIKO UEDA - profesor Universitatea Waseda: Acest tipar de sinucideri ale femeilor este cu totul neobişnuit. Nu am mai văzut o asemenea creştere în cariera mea din trecut ca cercetător pe acest subiect.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici