Kaufland retrage un produs. Are un defect de fabricaţie care poate duce la electrocutare

Kaufland retrage voluntar, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183, anunţă lanţul comercial.

2500 afișări
Imaginea articolului Kaufland retrage un produs. Are un defect de fabricaţie care poate duce la electrocutare

Kaufland retrage un produs. Are un defect de fabricaţie care poate duce la electrocutare

Retragerea este valabilă pentru toate loturile.

Articolul menţionat a fost comercializat în magazinele Kaufland începând cu luna aprilie 2022.

Din cauza unui defect de fabricaţie, riscul de electrocutare în cazul acestui produs nu poate fi complet exclus.

Clienţii care au achiziţionat produsul sunt rugaţi să acorde atenţie informării, să nu mai utilizeze produsul şi să-l deconecteze de la reţeaua electrică. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici