Kievul susţine că omoară ruşi pe front cu nemiluita

Potrivit Ucrainei, peste 750 de soldaţi ruşi au fost ucişi într-o singură zi, însă cifrele nu pot fi confrimate independent, iar din partea adversă nu vine niciun fel de comentariu.

2355 afișări
Imaginea articolului Kievul susţine că omoară ruşi pe front cu nemiluita

Kievul susţine că omoară ruşi pe front cu nemiluita

Rusia a pierdut 750 de oameni în ultima zi, ducând pierderile totale din rândurile sale la 197.670 de persoane, din ziua atacului Moscovei asupra Ucrainei, 24 februarie.

Informaţiile apar în buletinul zilnic al Statului Major al Forţelor Armate Ucrainene, publicat pe Facebook, care raportează cifre ce nu pot fi verificate independent.

Conform raportului armatei ucrainene, până în prezent, pierderile ruseşti ar fi de 197.670 de oameni, 3.745 de tancuri, 7.295 de vehicule blindate, 3.068 de sisteme de artilerie, 559 de lansatoare de rachete multiple, 312 de sisteme de apărare antiaeriană.

Potrivit buletinului, care precizează că datele sunt actualizate în timp util, forţele ruse au mai pierdut 308 avioane, 294 elicoptere, 5.996 vehicule, 18 unităţi navale şi 2.636 drone.

Există şi replica Rusiei. 900 de militari ucraineni au fost ucişi sau răniţi în ultimele 24 de ore doar în regiunea Doneţk, a anunţat Ministerul rus al Apărării. Trupele Moscovei, adaugă ministerul într-un comunicat, au distrus şi „30 de vehicule blindate” şi mai multe piese de artilerie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici