Kievul trage semnalul de alartă: Moscova plănuieşte mobilizarea forţată a 700.000 de oameni

Fără un plan de pace, războiul pare să meargă mai departe fără şperanţa că s-ar putea opri curând.

4868 afișări
Imaginea articolului Kievul trage semnalul de alartă: Moscova plănuieşte mobilizarea forţată a 700.000 de oameni

Kiev: Moscova se îndreaptă către o nouă mobilizare forţată a 700.000 de oameni

Moscova vrea să mobilizeze până la 700.000 de oameni în Rusia şi în teritoriile ucrainene ocupate, pentru a compensa pierderile grele suferite până acum, a afirmat Statul Major al armatei de la Kiev, potrivit Rbc-Ucraina.

Conform Statului Major al Forţelor Armate Ucrainene, din cauza pierderilor mari suferite de la începutul invaziei, în viitorul apropiat, Moscova va începe o mobilizare forţată masivă a populaţiei - atât în ​​Rusia, cât şi în teritoriile ocupate ale Ucrainei - care după unele estimări ar putea implica de la 400.000 până la 700.000 de persoane.

În acest timp, pace este încă departe. „Până acum, nu avem nicio indicaţie că Vladimir Putin are vreun interes în o diplomaţie semnificativă. Dacă o va face, cred că ucrainenii vor fi primii care se vor implica şi vom fi chiar în spatele lor”.

Secretarul de stat al SUA ,Antony Blinken, a spus acest lucru într-un interviu acordat postului ABC News.

„Toată lumea vrea ca acest război să se termine”, a adăugat el, admiţând totuşi că discuţiile de pace sunt în prezent excluse, deoarece „este nevoie de doi pentru un tango”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici