Kitesurfing-ul i-a fost fatal. Un bărbat de 36 de ani a murit la Neptun

  • Un bărbat de 36 de ani a murit vineri.
  • Acesta făcea kitesurfing la Neptun.
  • Bărbatul a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă.
1576 afișări
Imaginea articolului Kitesurfing-ul i-a fost fatal. Un bărbat de 36 de ani a murit la Neptun

Un bărbat de 36 de ani a murit la Neptun

Potrivit ISU Constanţa, un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă au intervenit vineri după-amiaza pentru salvarea unei persoane scoase din mare, inconştientă, în Neptun.

Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, şi au declarat decesul bărbatului.

Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din judeţul Ilfov, care făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici