La Topliţa s-au înregistrat minus 12 grade Celsius

Temperaturi scăzute au fost înregistrate, în noaptea de luni spre marţi, în judeţul Harghita, cel mai frig fiind la Topliţa, unde termometrele au indicat minus 12 grade Celsius.

20 afișări
Imaginea articolului La Topliţa s-au înregistrat minus 12 grade Celsius

La Topliţa s-au înregistrat minus 12 grade Celsius (Imagine: Mediafax Foto)

Meteorologul Lajos Krisztina de la staţia Miercurea Ciuc a declarat că temperatura de minus 12 grade Celsius s-a înregistrat, la Topliţa, în intervalul orar 3.00- 5.00.

Noaptea a fost geroasă şi în celelalte localităţi ale judeţului Harghita, minimele înregistrate fiind de minus 11,2 grade Celsius la Bucin, minus nouă grade la Miercurea Ciuc, minus opt grade Celsius la Joseni şi minus 4,3 grade la Odorheiu Secuiesc.

Potrivit sursei citate, în prima parte a zilei de marţi cerul va fi variabil, iar în cursul după-amiezii se va înnora. În noaptea următoare sunt prognozate precipitaţii mixte şi temperaturi minime cuprinse între minus şase şi zero grade Celsius.

Minima absolută a lunii noiembrie în judeţul Harghita a fost de minus 27,5 grade Celsius, în anul 1993, maxima absolută a lunii, de 21,8 grade, fiind consemnată în anul 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici