La unii, chiar şi salariul minim este mare! Unde să te angajezi ca să câştigi de 10 ori mai mult ca în România!

În condiţiile scăderii drastice a veniturilor, mai ales în cursul acestui an şi, în special, în rândul bugetarilor, tot mai mulţti români se gândesc foarte serios să ia calea străinătăţii. Dar cum Italia şi Spania, paradisurile de altădată, nu mai sunt, de doi ani încoace, pământul făgăduinţei, românii se văd nevoiţi să se reorienteze.

23 afișări
Imaginea articolului La unii, chiar şi salariul minim este mare! Unde să te angajezi ca să câştigi de 10 ori mai mult ca în România!

La unii, chiar şi salariul minim este mare! Unde să te angajezi ca să câştigi de 10 ori mai mult ca în România! (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Care sunt, însă, statele europene în care se acordă cele mai mari salarii minime, care ar putea oferi celor în căutarea unui loc de muncă un trai decent? Potrivit unui top realizat de Forbes, Luxemburgul bate toate ţările europene, cu un venit minim lunar de 1.400 de euro, în medie. Adică fix de zece ori mai mult decât în România.

Putem spune că luxemburghezii sunt cei mai fericiţi dintre europeni, cel puţin din punctul de vedere al câştigurilor lunare. Şi nu greşim când spunem asta, în condiţiile în care şoferii şi măturătorii de străzi, de exemplu, câştigă lunar peste 1.400 de euro.

Citeşte mai multe despre ţările în care se câştigă de 10 ori mai mult ca în România pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici