Legişti: Ofiţerul care a decedat la Spitalul Militar a murit din cauza arsurilor, nu avea leziuni

Locotenentul Liviu Antim rănit în accidentul aviatic de la Tuzla, care a murit, luni noapte, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, a decedat din cauza arsurilor puternice, fiind 50 la sută carbonizat, au arătat legiştii în raportul realizat după autopsie.

41 afișări
Imaginea articolului Legişti: Ofiţerul care a decedat la Spitalul Militar a murit din cauza arsurilor, nu avea leziuni

Legişti: Ofiţerul care a decedat la Spitalul Militar a murit din cauza arsurilor, nu avea leziuni (Imagine: Mediafax Foto)

Cauza decesului locotenentului Antim este şoc combustional. "Bărbatul avea arsuri pe 90 la sută din corp, dar jumăate din trup era carbonizat. El nu avea alte leziuni majore", potrivit raportului.

Starea celorlalţi doi militari răniţi, căpitanul Daniel Bâlsanu şi maistrul militar clasa a IV-a Marius Nazare, este stabilă. Ambii sunt conştienţi. Cei doi militari sunt internaţi în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Militar din Capitală pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament.

Unul dintre militari are o contuzie cerebrală şi arsuri uşoare, iar al doilea are contuzie toracică şi de bazin. Pacienţii vor mai rămâne internaţi, fiind în grija unor echipe medicale pluridisciplinare, potrivit medicilor.

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, marţi, că în catastrofa aviatică de la Tuzla şi-au pierdut viaţa patru militari din cadrul Forţelor Aeriene şi opt din cadrul Forţelor Navale, cu vârste între 22 şi 49 de ani, majoritatea acestora fiind necăsătoriţi.

Bilanţul catastrofei aviatice petrecute, luni după-amiază, la Tuzla este de 12 morţi şi doi răniţi, după ce unul din cei trei militari răniţi în accident a decedat, în cursul nopţii, la Spitalul Militar.

Avionul de tip Antonov AN-2 cu cele 14 persoane la bord s-a prăbuşit, luni după-amiază, imediat după decolare. Avionul a avut probleme la decolare, iar după un zbor de doi kilometri s-a prăbuşit şi a luat foc, au declarat reprezentanţi ai Ambulanţei Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici