Legiştii au anunţat rezultatul necropsiei lui Nae Nicolae. Patronul FC Ştefăneşti nu avea alcool în sânge

Moartea lui Nae Nicolae a fost violentă, în urma expertizei medico-legale nefiind găsit alcool în sânge şi nici probleme patologice preexistente, a declarat, joi, şeful Serviciului de Medicină Legală (SML) Ilfov, Bogdan Mălinescu.

10070 afișări
Imaginea articolului Legiştii au anunţat rezultatul necropsiei lui Nae Nicolae. Patronul FC Ştefăneşti nu avea alcool în sânge

Legiştii au anunţat rezultatul necropsiei lui Nae Nicolae. Patronul FC Ştefăneşti nu avea alcool în sânge (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit, miercuri, după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Şeful Serviciului de Medicină Legală Ilfov a anunţat, joi, rezultatul necropsiei, arătând că moartea acestuia a fost violentă. El a precizat că legiştii nu i-au găsit alcool în sânge şi nici nu au constatat "probleme patologice preexistente".

Bogdan Mălinescu a mai spus că se va încerca o "reconstrucţie a cadavrului", fiind vorba despre o procedură complicată.

"În fiecare distrucţie mare se încearcă reconstrucţia cadavrului, din respect pentru decedat. Încercăm să facem o reconstrucţie a cadavrului, să vedem în ce măsură se va reuşi, este o procedură complicată", a adăugat Bogdan Mălinescu.

Medicul a precizat că se va încerca şi o reconstrucţie facială, aceasta fiind "decizia familiei".

Surse din Poliţia Ilfov au declarat, miercuri, că Nae Nicoale era oprit primul în coloana care aştepta la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani şi a trecut printre bariere în momentul în care a văzut că vine trenul.

Nae Nicolae era căsătorit şi avea trei copii, două fete şi un băiat.

Primarul din Ştefăneşti, Anghel Rababoc, a spus că fiica cea mare a lui Nae Nicolae, în vârstă de 18 ani, are probleme grave de sănătate, iar în prezent este împreună cu mama ei în Israel, pentru tratament.

Potrivit lui Rababoc, Nae Nicolae i-a spus, la ultima discuţie pe care au avut-o, că în urma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu soţia lui, referitoare la starea de sănătate a fetei, nu şi-a mai dat seama ce face şi s-a trezit cu maşina în altă parte decât ar fi trebuit să ajungă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici