Lenor Fresh Air te va lăsa fără cuvinte (P)

Bucură-te de prospeţimea rufelor uscate afară la soare, chiar şi atunci când le usuci în interior

150 afișări
Imaginea articolului Lenor Fresh Air te va lăsa fără cuvinte (P)

Majoritatea dintre noi nu locuim într-o casă, înconjurată doar de natură şi aer proaspăt, ci trăim în oraşe, unde nu avem mai mult de câteva luni pe an cu soare. Chiar şi atunci când avem un spaţiu exterior unde am putea usca rufele, praful sau alţi factori externi nu ne garantează un rezultat pe măsură. Iar asta înseamnă că varianta de a usca hainele afară la soare, pentru a obţine acea prospeţime perfectă a hainelor uscate în aer liber devine din ce în ce mai puţin disponibilă.

După ani de cercetare şi dezvoltare, Lenor dezvăluie noul balsam de rufe Lenor Fresh Air, cu tehnologia unică SolarDry™, care conferă hainelor acea prospeţime a hainelor uscate afară la soare, chiar şi atunci când ele sunt uscate în interior.

Mirosul rufelor care au fost uscate afară într-o zi însorită rămâne de neegalat. Acest lucru se datorează reacţiei fotochimice care apare între rufele umede, soare şi aer proaspăt. Pentru a obţine această prospeţime uimitoare, Lenor dezvăluie o nouă gamă de balsam de rufe care va aduce prospeţimea hainelor la un nivel superior - noul Lenor Fresh Air.

Secretul din spatele prospeţimii ca de rufe uscate la soare este formula inovatoare ultra-concentrată, concepută pentru a preveni acumularea mirosului de umezeală. Cercetările arată că atunci când lumina soarelui atinge ţesăturile umede, are loc o reacţie fotochimică care produce aldehide şi cetoze. Aceşti compuşi au un miros proaspăt, unic şi distinctiv care fac ca hainele uscate afară la soare să fie atât de speciale. Utilizând tehnologia exclusivă SolarDry™, Lenor Fresh Air imită efectul soarelui asupra ţesăturilor umede şi combate acumularea mirosului de umezeală cu un sistem de prospeţime de lungă durată.

Noul Lenor Fresh Air vine în trei variante de parfum: Fresh Wind, care are un miros proaspăt şi energizant, cu note marine, arome citrice şi o adiere pură, Tropical Sunset, cu un miros fructat şi note dulci de pepene verde, pepene galben şi mango, precum şi Moonlight Lily, o aromă florală inspirată de crin, chihlimbar şi condimente strălucitoare.

Lenor Fresh Air vine într-o formulă ultra-concentrată, ceea ce înseamnă că este nevoie doar de o mică cantitate (14ml) pentru a obţine acea senzaţie ca de rufe uscate afară la soare, indiferent de vreme! Pentru fiecare cantitate de rufe spălate, Lenor Fresh Air conţine cu 25% mai puţin plastic şi cu 60% mai puţină apă faţă de alte balsamuri lichide Lenor. Sticla este, de asemenea, realizată din 100% plastic reciclat (cu excepţia dopului şi al ambalajului), iar odată ce ambalajul perforat este îndepărtat, poate fi complet reciclată.

Balsamul de rufe Lenor Fresh Air este disponibil în magazinele din întreaga ţară începând cu luna iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici