Leon Dănăilă, clarificări despre starea sa de sănătate: Fake news

  • Academicianul Leon Dănăilă a avut, sâmbătă, o reacţie după scandalul izbucnit despre starea sa de sănătate.
  • El spune că nu vrea ca numele său să fie folosit într-o campanie de fake news şi precizează că nu a solicitat niciunei instituţii o proteză de şold.
1028 afișări
Imaginea articolului Leon Dănăilă, clarificări despre starea sa de sănătate: Fake news

Leon Dănăilă, clarificări despre starea sa de sănătate: Fake news

„În ultimele zile, au fost răspândite în spaţiul public mai multe informaţii false despre starea mea de sănătate şi anumite solicitări pe care le-aş fi făcut. Dat fiind că ţin la corecta informare a publicului şi nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, ţin să fac următoarele precizări: nu am solicitat niciunui corp medical şi niciunei instituţii o proteză de şold. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obţinerii unui astfel de dispozitiv medical”, a scris, pe Facebook, academicianul Leon Dănăilă.

Acesta a mai spus că le mulţumeşte pentru gândurile bune celor care şi-au anunţat disponibilitatea de a-l ajuta în procurarea unei proteze de şold, „însă nu am o astfel de necesitate”.

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a acuzat-o pe Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, de „lipsă de umanitate”, iar pe liberali de „laşitate ruşinoasă”, în cazul medicului Leon Dănăilă, care ar fi pe lista de aşteptare la Spitalul Foişor pentru o operaţie la şold.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici