Lia Olguţa Vasilescu: Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi "pune la bătaie aproximativ un milion de euro pentru ONG-uri"

Ministerul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă, pe pagina sa de Facebook, că Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi (ANPD) "pune la bătaie aproximativ un milion de euro pentru ONG-uri".

1283 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi "pune la bătaie aproximativ un milion de euro pentru ONG-uri"

Lia Olguţa Vasilescu: Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi "pune la bătaie aproximativ un milion de euro pentru ONG-uri".

"ANPD (Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi) pune la bataie aprox. 1 milion de euro pentru ONG-uri!!!Organizaţiile interesate pot aplica acum pentru o finanţare substanţială în scopul înfiinţări de servicii sociale sau dezvoltării serviciilor existente.„Dezvoltarea de servicii sociale” este o noutate a acestei linii de finanţare destinate segmentului ONG prin aceasta intenţionandu-se asigurarea unui cadru de dezvoltare (eg. Dotare) pentru furnizorii de servicii existenţi pe piaţă. Acţiunea face parte din componenta MMJS a pachetului de măsuri destinat persoanelor cu dizabilităţi asumată de către doamna ministru Lia-Olguţa Vasilescu la întâlnirile organizate cu organizaţiile din domeniul dizabilităţii coordonate la nivel de Prim-Ministru", transmite Ministerul Muncii pe Facebook.

"ANPD invită organizaţiile neguvernamentale cu activitate în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi să depună propuneri de proiecte în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă", se anunţă pe site-ul Autorităţii, unde sunt publicate şi documente privind selecţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici