Lincu: Schema de şah îmi aparţine, nu m-am întâlnit niciodată cu Traian Băsescu în acest sens

Preşedintele "Pro Lex", Vasile Lincu, a respins acuzaţiile lansate de Vasile Marica conform cărora schema de şah ar fi fost concepută "în cancelariile Cotroceniului" şi susţine că respectiva schemă îi aparţine şi că nu s-a întâlnit niciodată cu preşedintele Traian Băsescu în acest sens.

223 afișări
Imaginea articolului Lincu: Schema de şah îmi aparţine, nu m-am întâlnit niciodată cu Traian Băsescu în acest sens

Lincu: Schema de şah îmi aparţine, nu m-am întâlnit niciodată cu Traian Băsescu în acest sens (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Lincu a declarat, pentru MEDIAFAX, că sunt şi alte persoane, care prin autodenunţuri, vor confirma acuzaţiile de mită lansate de Marius Ungureanu la adresa lui Vasile Marica.

"Faptul că mai multe persoane indică acelaşi vinovat nu înseaană că acele persoane s-au înţeles. Am o veste proastă pentru domnul Marica: o să confirme şi alţii ce a spus Marius Ungureanu că i-au dat bani lui Marica. Nu ştiu ce credibilitate mai are acest lider sindical în condiţiile în care mai multe persoane îl acuză prin autodenunţ", a precizat Lincu.

Preşedintele sindicatului "Pro Lex" a apreciat că Marica vrea să-l provoace pe Traian Băsescu şi să justifice posibile "reţineri".

"Îşi pregăteste justificarea în cazul în care probele şi rezultatul cercetărilor l-ar indica pe el ca principal vinovat", a susţinut Lincu.

Întrebat dacă ştie ca Marius Ungureanu să se fi întâlnit cu Traian Băsescu, Lincu a răspuns că nu poate vorbi decât în nume personal şi că el nu s-a întâlnit cu preşedintele.

Lincu a menţionat că Marica şi Ungureanu au fost prieteni şi că într-un document din 1999 liderul Sed Lex îl recomandă pe Ungureanu pentru diverse funcţii.

Liderul Sed Lex, Vasile Marica, a spus, joi, că Marius Ungureanu ar fi "negociat" cu Traian Băsescu pentru a spune despre el lucruri neadevărate şi că fostul vameş se laudă că a înregistrat discuţia cu preşedintele, sugerând că şi consilierul Sebastian Lăzăroiu este implicat în acţiunile contra sa.

Vasile Marica a susţinut, în deschiderea declaraţiei de presă susţinute joi, că Marius Ungureanu este "un cunoscut consumator de droguri", care a purtat negocieri la Preşedinţie în aşa fel încât să declare despre el "lucruri neadevărate".

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici