Linia de contact de pe ruta Brăneşti-Fundulea a fost tăiată: Şase trenuri au întârzieri

Şase trenuri de călători au întârzieri de cel puţin 70 de minute, după ce linia de contact de pe ruta Brăneşti - Fundulea a fost tăiată, garniturile de tren fiind tractate cu locomotive Diesel între staţiile Pasărea şi Săruleşti, pe un singur fir, au anunţat, luni, reprezentanţii companiei CFR.

150 afișări
Imaginea articolului Linia de contact de pe ruta Brăneşti-Fundulea a fost tăiată: Şase trenuri au întârzieri

Linia de contact de pe ruta Brăneşti-Fundulea a fost tăiată: Şase trenuri au întârzieri (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA, trenurile de călători circulă tractate cu locomotive Diesel între staţiile Pasărea şi Săruleşti, începând cu ora 8.51, după ce persoane necunoscute au tăiat linia de contact pe relaţia Brăneşti - Fundulea.

În urma incidentului, şase trenuri de călători au staţionat în gările adiacente până la redeschiderea circulaţiei cu tracţiune diesel şi vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 70 şi 164 de minute. Astfel, trenul Personal 8032 va avea o întârziere de 164 de minute, trenul Rapid 681 - 70 de minute, trenul Personal 8031 - 76 de minute, iar Acceleratul 1822-1 va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 127 de minute.

De asemenea, trenul Personal 8022, care circulă pe relaţia Călăraşi Sud - Bucureşti Obor, staţionează în Săruleşti de la ora 8.08, iar Rapidul 680, care circulă pe relaţia Constanţa - Bucureşti Nord, staţionează în aceeaşi gară de la ora 8.54, au precizat reprezentanţii companiei CFR, într-un comunicat de presă.

Traficul feroviar între staţiile Pasărea şi Săruleşti va fi realizat cu tracţiune diesel, pe un singur fir, până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune pe ambele fire de circulaţie.

Reprezentanţii companiei CFR au precizat că echipele de intervenţie lucrează la remedierea defecţiunii la linia de contact pe ambele fire de circuţie, astfel încât în zonă să se poată circula în condiţii normale în cel mai scurt timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici