Literele de pe Tâmpa şi Primăria, iluminate în culorile drapelului Ucrainei

La doi ani de la începutul războiului, Braşovul va ilumina, sâmbătă, literele de pe Tâmpa şi clădirea primăriei în culorile albastru-galben, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean.

391 afișări
Imaginea articolului Literele de pe Tâmpa şi Primăria, iluminate în culorile drapelului Ucrainei

Literele de pe Tâmpa şi Primăria, iluminate în culorile drapelului Ucrainei

Potrivit Primăriei Braşov, se vor ilumina literele de pe Tâmpa şi clădirea primăriei în culorile albastru-galben.

Acest lucru se va întâmpla în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, greu încercat de războiul declanşat de Rusia în urmă cu doi ani.

Municipiul Braşov se alătură astfel celorlalte comunităţi din România şi din lume care îşi manifestă solidaritatea cu poporul ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici