LIVE VIDEO Ninge tot weekendul la munte. Cum arată pârtiile

Alerta de ninsori este o veste numai bună pentru turiştii care au ales în acest weekend schiatul la munte. Teleschiul şi Telescaunul din Predeal, Telecabina din Sinaia şi Telescaunul din Valea Dorului aşteaptă turiştii, având în vedere că va ninge şi temperaturile vor fi între -8 şi 2 grade

1718 afișări
Imaginea articolului LIVE VIDEO Ninge tot weekendul la munte. Cum arată pârtiile

Ninge tot weekendul la munte. Cum arată pârtiile

Mii de turişti sunt aşteptaţi şi în acest weekend pe Valea Prahovei, mai ales că pârtiile sunt perfect funcţionale. Pe pârtiile de schi din Predeal şi Sinaia stratul mediu de zăpadă este de 30 cm în Predeal şi 35 cm.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de ninsori în zona montană pentru acest weekend. Specialiştii spun că se va depune un nou strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60...70 km/h.

"Condiţiile meteo sunt ideale pentru ca iarna să se menţină la munte. Cu atât mai mult recomandăm să mergeţi la schi şi să vă bucuraţi de soare şi zăpadă. Dacă sunteti nerăbdatori şi vreţi să scurtaţi timpul de aşteptare de la caserie, puteţi să achiziţionaţi de acasă sau de pe telefon, skipass-ul sau biletul simplu, online, de pe www.teleferic.ro din secţiunea Cumpara Online. Tot pe website-ul Teleferic Prahova puteţi să intraţi pentru informaţii adiţionale, actualizări zilnice şi webcam-uri live", transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

De altfel, societatea pune la dispoziţie şi un site unde pot fi urmărite, în timp real, pârtiile. 

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A VEDEA VIDEO LIVE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici