Liviu Dragnea împlineşte astăzi 57 de ani. Fostul lider PSD, încurajat de foşti colegi de partid: „Să fii puternic, camarade!”/ „PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT puterea de luptă”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu i-a transmis, luni, un mesaj fostului lider al partidului Liviu Dragnea cu ocazia zilei sale de naştere, afirmând că ”prietenii nu au uitat”. ”Sā fii puternic, camarade”, îi urează Ştefănescu lui Dragnea, care este încarcerat la Rahova.

1584 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea împlineşte astăzi 57 de ani. Fostul lider PSD, încurajat de foşti colegi de partid: „Să fii puternic, camarade!”/ „PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT puterea de luptă”

Liviu Dragnea împlineşte astăzi 57 de ani. Fostul lider PSD, încurajat de Codrin Ştefănescu şi : „Să fii puternic, camarade!”

Ştefănescu, mesaj de ziua lui Dragnea: Să fii puternic, camarade!

”Astāzi e ziua lui de naştere! Iar prietenii nu au uitat asta. Să fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!

Mesaj PSD Teleorman de ziua lui Dragnea: Azi e despre patriotul care ne-a insuflat puterea de luptă

PSD Teleorman a postat de ziua lui Liviu Dragnea o urare de „La mulţi ani”, adresându-se „patriotului care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România”.

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, este mesajul postat de PSD Teleorman.

Cei care comentează postarea PSD Teleorman fac şi ei urări lui Liviu Dragnea, precum „La mulţi ani în libertate alături de cei dragi!” sau „La mulţi ani, multa sănătate şi puterea de a trece peste obstacolele vieţii!”.

Un alt utilizator scrie „La mulţi ani Daddy! Cât mai mulţi acolo! Iar voi vă veţi demonstra loialitatea când îi veţi fi alături şi trup, nu numai suflet!”.

„Adevărata tărie de caracter se vede în momentelele importante. Eu îmi doresc să fiţi şi fizic alături de el, nu numai cu sufletul. Doar aşa vă puteţi demonstra iubirea şi loialitatea”, comentează un alt utilizator.

Liviu Dragnea împlineşte luni 57 de ani.

Fostul lider PSD este încarcerat la Rahova, iar recent conducerea Penitenciarului Rahova a respins o cerere de permisie a acestuia, potrivit unor surse din ANP.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Stănescu, despre Dragnea: Dumnezeu să-i dea sănătate şi putere să vină acasă, la familia lui

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu i-a urat, luni, ”La mulţi ani!” fostului lider al partidului Liviu Dragnea, menţionând că îşi doreşte ca acesta să vină ”acasă cât mai repede, la familia lui”. Liviu Dragnea, care este încarcerat la Rahova, împlineşte luni 57 de ani.

”Eu i-am urat La mulţi ani! şi i-am urat din tot sufletul, pentru că el chiar voia să mă dea afară din partid. Mă rog la Dumnezeu să-i dea sănătate şi putere să vină acasă cât mai repede, la familia lui. Atât îi doresc”, a declarat Paul Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici