Locomotiva unui tren de persoane a deraiat la Comăneşti

Locomotiva unui tren de persoane care circula pe ruta Adjud - Comăneşti a deraiat, luni seară, înainte să ajungă la Comăneşti, judeţul Bacău, după ce a lovit o autobasculantă de 16 tone, incidentul soldându-se cu rănirea gravă a şoferului autovehiculului de mare tonaj.

136 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren de persoane a deraiat la Comăneşti

Locomotiva unui tren de persoane a deraiat la Comăneşti

Potrivit CFR Călători, trenul personal 5205 care circula pe ruta Adjud - Comăneşti a lovit, în jurul orei 17.05, o autobasculantă încărcată cu nisip, la o trecere la nivel cu calea ferată, între Asău şi Comăneşti.

În urma impactului, locomotiva trenului a deraiat, iar nisipul s-a împrăştia pe calea ferată.

În accident, şoferul aflat în autovehiculul de mare tonaj a fost grav rănit, însă nicio persoană din trenul de călători nu a suferit vreo leziune.

Locomotiva trenului a fost avariată, inclusiv instalaţia care captează curentul, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia feroviară în zonă fiind oprită.

Conform reprezentanţilor CFR Călători, intervenţia pentru repunerea locomotivei pe şină va dura câteva ore.

Călătorii trenului personal vor fi preluaţi de o altă garnitură sau de mijloace auto, au mai precizat reprezentanţii CFR Călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici